Hoe werkt Fleesports

Hoe werkt Fleesports, het aankoopplatform voor groepsaankopen van badmintonshuttles?

1. Registreer je op ons platform

Maak een account aan om toegang te krijgen tot ons platform. Zo beschikken wij over alle nodige gegevens om het verdere verloop vlot te laten verlopen

2. Reserveer uw shuttles voor het ganse seizoen, eventueel in deelleveringen per maand.

Bepaal, bijvoorbeeld aan de hand van de vorige seizoenen, hoeveel shuttles uw club ongeveer zal nodig hebben. Rond iets af naar beneden (je kan later nog altijd bijbestellen) en reserveer je shuttles in ons platform. Dit kan je doen in deelleveringen per maand (minimale hoeveelheid = 50 kokers per deellevering). Zo hoef je niet langer grote bestellingen te plaatsen in het begin van het seizoen ( en deze dus ook niet ineens te betalen!). Niet alleen krijg je zo steeds verse shuttles, je moet zo als club niet zelf instaan voor het het stockeren van je shuttles (en zodoende vermijd je ook verlies van kwaliteit, want shuttles die niet optimaal gestockeerd worden, verliezen kwaliteit)

3. Bepalen van de prijs.

Een groepsaankoop wil zeggen dezelfde prijs voor iedereen, ongeacht uw persoonlijke aantallen. En dat is precies wat we voor jullie hier doen. Uw prijs wordt bepaald door het TOTAAL aantal bestelde shuttles van die reeks door ALLE clubs voor het GANSE seizoen. En hoe meer shuttles er via ons platform besteld worden , hoe lager de prijs voor IEDEREEN.

U leest het goed: ELKE club krijgt dezelfde lage prijs voor al zijn shuttles (voor elke deellevering) gebaseerd op het totaal aantal bestelde shuttles van die reeks.

Binnen ons platform kan je steeds de huidige prijs terugvinden per reeks shuttles.

4. Uw prijs kan blijven zakken ook na uw reservatie

Hebt u shuttles besteld aan prijs X, maar na u worden er door andere clubs nog shuttles besteld van die reeks, dan zal uw prijs ook nog mee veranderen voor al uw nog niet geleverde reservaties van die reeks shuttles.

Bijvoorbeeld:
U besteld begin augustus 150 kokers verdeeld in 3 deelleveringen van 50 kokers in de maanden september, november en januari. In augustus was uw prijs X, maar in de loop van augustus zijn er nog clubs die shuttles bestellen van uw reeks waardoor uw prijs nog verder kan zakken. Zolang de shuttles niet gefactureerd zijn (+/- 2 weken voor levering) is de prijs voor uw shuttles nog niet definitief vast, en kan dus nog verder zakken. Belangrijk hierin is wel dat uw prijs na reservatie enkel kan zakken en niet meer kan stijgen. Worden er in september nog shuttles (bij)besteld door clubs van uw reeks dan kan de prijs voor uw deelleveringen in november en januari dus ook nog steeds verder zakken. Zo worden uw shuttles nog goedkoper zonder dat u er iets voor moet doen.

5. Deelleveringen verschuiven

Hebt u de opsplitsing iets verkeerd ingeschat en wilt u graag een deellevering vervroegen of verlaten? Dat kan zolang de shuttles niet geleverd zijn. In ons platform kan u al uw nog niet geleverde reservaties steeds verschuiven binnen het lopende seizoen. Op deze manier kan u zelf actief uw shuttle leveringen beheren.

Of hebt u te laag ingeschat en hebt u in de loop van het seizoen nog extra shuttles nodig? Ook die kan u gewoon tijdens het seizoen extra reserveren!

6. Facturatie van uw reservaties

Ongeveer een 15 a 10 dagen voor de maand waarin uw deellevering gepland staat (leveringen gebeuren steeds in het begin van de maand) ontvangt u van ons een factuur voor uw reservatie met een prijs die op dat moment vast gelegd wordt (maximaal de prijs waaraan u gereserveerd heeft, maar mogelijks dus nog goedkoper indien er nog meer shuttles door andere clubs besteld zijn). U heeft dan een dikke week om de factuur te voldoen en dan worden de shuttles door ons vrijgegeven bij de leveranciers van waaruit ze rechtstreeks en zonder extra kosten naar u worden verstuurd. Zo heeft u steeds verse shuttles van topkwaliteit.

Het bestellen van shuttles wordt steeds een complexere zaak omdat de beschikbaarheid van shuttles steeds minder gegarandeerd is. Via ons platform kan u nu zelf actief uw (deel)leveringen gaan beheren en zo zeker zijn van uw shuttles!