Over Fleesports

Fleesports is het nieuwe online platform om goedkoop en makkelijk badmintonshuttles te bestellen van optimale kwaliteit.

Over Fleesports

Hi, wij zijn Fleesports!

Fleesports is het nieuwe online platform om goedkoop en makkelijk badmintonshuttles te bestellen van optimale kwaliteit. Het klinkt misschien als iets logisch, maar het is pas met het online platform van Fleesports dat dit echt werkelijkheid wordt. Voor het eerst zal je badmintonshuttles kunnen aankopen in een online groepsaankoop. Bovendien is de levering niet enkel in het begin van het seizoen maar kan je deze spreiden over het ganse seizoen. En na het invoeren en bevestigen van je bestelling kan je de nog te leveren shuttles zelf beheren. Goedkoop, flexibel, makkelijk en topkwaliteit … daar gaan we voor.

Wow, ik wil lid worden
Fleesports - Beheer zelf actief je leveringen

Goedkoop kokers kopen

Fleesports - Beheer zelf actief je leveringen

Beheer zelf actief je leveringen

Fleesports - Levering spreiden over het seizoen

Levering spreiden over het seizoen

Fleesports - Bijdragen aan het geheel

Topkwaliteit

Goedkoop

Stap mee in de groepsaankoop en samen met alle andere clubs krijg jij de beste prijs voor uw shuttles. Je kan uw bestelling in delen opsplitsen en shuttles laten leveren per maand.

het bepalen van de prijs worden ALLE bestellingen van ALLE clubs van ALLE maanden meegerekend. Worden er na uw bestelling nog door een andere club of door uzelf shuttles besteld, dan zakt uw prijs (voor de nog te leveren shuttles) ook mee! Zo mist geen enkele club bij Fleesports de beste prijs. En wist u dat de shuttles bovendien gratis bij u thuis geleverd worden?

Makkelijk

Het Fleesports platform is zeer gebruiksvriendelijk en geeft je continu de mogelijkheid om het moment van (de verschillende deel) levering nog zelf aan te passen. Je hebt op ons platform ook steeds een perfect overzicht van wat uw club nog besteld heeft en wat jullie nog kunnen verwachten.

Merk je in de loop van het seizoen dat je toch nog extra shuttles nodig hebt? Of wil je een geplande levering vervroegen of verlaten? Dit kan je zelf actief beheren binnen ons online platform.

Kwaliteit

Grote hoeveelheden shuttles bestellen in het begin van het seizoen om de beste prijs te kunnen krijgen? Wie doet dat niet? Maar dan moet je als club wel zelf al die shuttles stockeren. Kan dat in de ideale omstandigheden?

Een veren shuttle is een natuurproduct en wanneer deze niet in de ideale omstandigheden (temperatuur maar vooral luchtvochtigheid) bewaard wordt, gaat de kwaliteit snel achteruit. Je hebt dan wel wat kunnen besparen met een grote aankoop, maar je verliest al snel dat voordeel wanneer de kwaliteit van de shuttles achteruit gaan door slechte stockage.

Via ons platform kan je uw totaal aantal shuttles van het seizoen opsplitsen in deelleveringen en nog steeds genieten van de meest voordelige prijs. De shuttles worden rechtstreeks van de fabrikant gratis bij u thuis geleverd zodat je steeds over de meest recente shuttles kan beschikken. En de meest recente wil zeggen shuttles die nog van topkwaliteit zijn.

Wie zijn wij?

Katrien Demeulenaere

Marketing

Als rechterhand houdt Katrien zich bezig met de zichtbaarheid en bereikbaarheid van Fleesports. Het bekendmaken / vertellen van ons verhaal en het zorgen dat mensen perfect weten wat de voordelen zijn van ons nieuwe platform … daarvoor hebben we ons Katrientje.

katrien@fleesports.be

Sam Melis

Accounting

Een correcte en optimale factuur en een zeer scherpe prijssetting zijn van groot belang in dit verhaal. Sam is al jaren een topspeler op financieel gebied en zal bij Fleesports dit luik voor zijn rekening nemen.

sam@fleesports.be

Roel Van Heuckelom

Operations

Roel is geen onbekende in de badmintonwereld. Na jaren als speler en nu als trainer heeft deze duizendpoot ook een webshop in badmintonmateriaal: Badmintonpro.be. Het is vanuit deze activiteit dat Fleesports ontstaan is. Met zijn jarenlange ervaring zal Roel de dagdagelijkse operationele taken op zich nemen. Hebt u vragen omtrent de werking van het platform? Loopt u tegen een specifiek probleem aan? Neem gerust contact op met Roel.

roel@fleesports.be

Waarom Fleesports?

Fleesports is een onafhankelijke firma ontstaan vanuit Badmintonpro. Badmintonpro is al jaren de badminton webshop van Vlaanderen en is de grootste shuttle leverancier van Belgie, met een grote expertise in het on-time leveren van grote hoeveelheden shuttles. Door de levering van shuttles nu apart onder te brengen in Fleesports willen we voor ALLE clubs een voordelige prijs en een vlotte manier van bestellen en opvolgen aanbieden. Ons team van gedreven topspelers zorgt ervoor dat uw shuttles aan de beste prijs, op de meest eenvoudige manier en in de beste kwaliteit bij u op de club geraken!

Daarvoor werken we elke dag!